Taarten

Waarom vegan?

Not your mom, not your milk.

Zijn jullie taarten glutenarm of glutenvrij?

Onze taarten bevatten sinds onze verhuis wél gluten. Aanvankelijk bakten we de taarten in de keuken van glutenvrije bakkerij Eugène in Antwerpen. Om kruisbesmetting van gluten te voorkomen waren alle producten die gluten bevatten uit den boze in de bakkerij. Maar sinds de verhuis jeukte het bij onze bakker te veel om koffiekoeken mét gluten uit te proberen, wat betekent dat onze huidige keuken vol gluten ligt. Het is wel nog mogelijk om bepaalde taarten glutenarm te bereiden, wat betekent dat ze zonder gluten zijn bereid, maar wel in een omgeving bereid zijn waar gluten verwerkt worden.

Kan ik ook taarten zonder bepaalde allergenen bestellen?

Standaard maken we de taarten met tarwezetmeel, suiker en soja om de kwaliteit en prijs zo optimaal mogelijk te houden, maar op aanvraag zijn we zeker bereid op maat bepaalde allergenen te vervangen.

Bakken jullie ook gepersonaliseerde taarten voor verjaardagen / huwelijken / babyborrels / coming-outs / etc.?

Voor gepersonaliseerd gebak neem je best even contact met ons op om te zien wat mogelijk is.

Bestellen & afhalen

Hoelang zijn de taarten houdbaar?

Onze taarten zijn ten minste houdbaar (en lekker) tot en met 3 dagen na het afhalen, mits de juiste bewaarinstructies te volgen die je kunt vinden bij de informatie over de taart(en) in kwestie.

Kan ik de taart invriezen?

Mits goed ingepakt in plastic folie of een luchtdichte doos kunnen alle taarten behalve de kaas- en banoffeetaart ingevroren worden.