Ons verhaal

De CAKE BOYS bestaan uit Robbert Geens & Sam De Mol.

Vorig jaar verhuisden ze van Antwerpen naar het platteland in Zeeland, waar ze op dit moment hun 100-jarig dijkhuisje aan het ombouwen zijn tot Barbies Postmodernistisch Droomhuis. Maar ‘s avonds kussen ze hun honden Cindy & Chantal vaarwel en vertrekken ze naar de grote stad om aan de nachtshift te beginnen.

Sam is de bakker van de twee. Hoe graag hij ook brood bakte voor Eugène, toch voelde hij de nood om te experimenteren met gebak. Zeker nadat hij had gezien hoe Catherine Deneuve haar ‘cake d’amour’ bakte in de film Peau d’âne (1970). En zo werd hij dus een taartenbakker. In principe Nigella Lawson, maar dan vegan en glutenvrij. Toen hij een punt zette achter zijn bakkersbaan bij Eugène, moesten de CAKE BOYS ook op zoek naar een nieuwe locatie. Die vonden ze in de tuin van Robberts moeder in Schoten.

Robbert is de ‘S’ in CAKE BOYS. Hij is niet Sams Melania, maar eerder zijn Diana. Wanneer hij niet aan het werk is als nachtwaker in Hotel De Witte Lelie, ontwerpt hij het artwork, de taarten en de merchandise. En hij mag ook proeven, heel veel proeven.

Vanaf 2018 staan de CAKE BOYS klaar om jullie bestellingen aan te nemen. Met een rijk aanbod aan iconische taarten, gaande van Vlaams erfgoed tot Britse klassiekers, willen we graag hulde brengen aan de kunst van het bakken.

Hoewel we traditie en nostalgie hoog in het vaandel dragen, weigeren we dierlijke producten te gebruiken in onze recepten. Bovendien werken we in een glutenvrije bakkerij. Op die manier worden we steeds uitgedaagd om met alternatieve en innovatieve methods een textuur, smaak en visueel resultaat te bekomen die de oorspronkelijke recepten eer aandoen of zelfs overstijgen.